In betrokkenheid & deskundigheid

Daarom staan wij 7 dagen per week 24 uur per dag paraat

Dierenarts Amsterdam Noord

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is de dierenkliniek nabij Amsterdam Noord voor paarden, landbouwdieren, huisdieren en knaagdieren. Onze moderne en klantvriendelijke kliniek is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam Noord. We behandelen uw dier in onze praktijk met grote zorg en toewijding en u heeft niet te maken met lange wachttijden.

We zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar:

Telefoonnummer:020 482 1854
Spoedlijn gezelschapsdieren:06 12 74 03 92
Spoedlijn landbouwdieren en paarden:06 10 97 10 63

Neem direct contact op

De voordelen van een dierenarts in de regio Amsterdam Noord

  • 24/7 spoeddienst
  • Geen lange wachttijden
  • Team van deskundige en zorgzame dierenartsen en assistentes
  • Pijnloze behandeling voor uw dier
  • Een dierenarts die eenvoudig bereikbaar is vanuit Amsterdam Noord

De beste zorg, zonder lange wachttijden

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is de beste keuze wanneer u op zoek bent naar een dierenarts nabij Amsterdam Noord. U heeft bij ons, in tegenstelling tot andere dierenartsen in Amsterdam Noord, niet te maken met lange wachttijden en dure onderzoeken. Ons team bestaat uit zeer bekwame dierenartsen en assistentes die alle dieren behandelen. Dankzij de vele specialisaties van ons team kunt u in de kliniek terecht met gezelschapsdieren, maar ook met paarden en landbouwdieren.

Openingstijden Dierenartsenpraktijk Landsmeer

Maandag tot en met vrijdag: 08:00 – 19:00 uur
Spreekuur (op afspraak): 13:30 – 17:00 uur
13:30 – 17:00 uur
Telefonisch spreekuur op maandag t/m zaterdag: 08:00 – 09:00 uur

Spoedbehandelingen Amsterdam Noord

Het verlenen van uitstekende zorg en het zo snel mogelijk helpen van u en uw dier staan bij ons voorop. Daarom hebben wij de spoeddienst in eigen handen. Hierdoor wordt u altijd geholpen door een dierenarts met wie u bekend bent. Wij werken bovendien tegen gunstige tarieven, zodat u nooit te maken heeft met onverwacht dure behandelingen. Wij communiceren altijd helder wat een behandeling u gaat kosten. Onze spoeddienst is zeven dagen per week, dag en nacht bereikbaar.

Spoedlijn gezelschapsdieren
06 12 74 03 92
Spoedlijn landbouwdieren en paarden
06 10 97 10 63

Huisbezoek in Amsterdam Noord en omstreken

In onze praktijk hebben we alle middelen tot onze beschikking om uw dier met zorg te behandelen. In sommige gevallen is het echter niet mogelijk om met uw dier naar de kliniek te komen. Wanneer u in Amsterdam Noord en omstreken woont, is het daarom mogelijk om de dierenarts bij u aan huis te laten komen. Dit doen we bij een emotionele gelegenheid als het euthanaseren van uw dier en wanneer u meerdere dieren tegelijk wilt laten inenten.

Dierenartsenpraktijk Landsmeer: alleen het beste voor uw dier

Wij verbeteren onze werkzaamheden continu en ons team zorgt er altijd voor dat zij beschikken over de laatste kennis. Dit komt ten goede van de zorg van uw dier. Bij Dierenartsenpraktijk Landsmeer behandelen we met veel toewijding en zorg uw:


Gezelschapsdieren

Landbouwhuisdieren

Paarden
Wij bieden zowel algemene als specialistische zorg voor uw gezelschapsdier in de regio Amsterdam Noord. Dankzij onze eigen spoeddienst kunt u altijd bij ons terecht. Het team van veeartsen blinkt uit in service en dienstverlening. Zij staan 24/7 voor u en uw landbouwdier klaar. U komt bij ons voor zowel dierenzorg als bedrijfsadvies. Bij Dierenartsenpraktijk Landsmeer zijn drie erkende paardenartsen werkzaam. Zij kiezen er bewust voor om uw paard op locatie te behandelen in zijn eigen omgeving.

Veelvoorkomende behandelingen

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een gemengde praktijk. Dat houdt in dat u bij ons terecht kunt voor zowel algemene dierenzorg als verschillende specialisaties. We beschikken over de juiste apparatuur en middelen om preventieve diergezondheidszorg zoals vaccinaties te verzorgen. Onze dierenartsen zijn eveneens expert op het gebied van specialistische zorg zoals de klinische keuring van een paard.


Gezelschapsdieren

Landbouwhuisdieren

Paarden

Vaccinatie

Vaccinaties zorgen ervoor dat uw dier beschermd is tegen bepaalde ziektes. Dit is een belangrijk onderdeel van de preventieve zorg voor uw huisdier.

Lees meer over vaccineren op de pagina over de hond, de kat en knaagdieren.

Leverbot

Leverbot is een parasiet die veel schade kan aanrichten bij uw dieren. Wij maken een op maat gemaakt plan om leverbot te bestrijden of te voorkomen.

Meer weten? Lees dan de informatie over leverbot bij schapen of koeien.

Orthopedie

Problemen aan het steun- en bewegingsapparaat gaan vaak gepaard met kreupelheid. Hiervoor is orthopedische zorg nodig.

Lees meer over orthopedie voor uw paard op de informatiepagina.

Dermatologie

Onze dierenartsen behandelen uw dier wanneer hij last heeft van chronische huidproblemen, jeuk en oorproblemen.

Lees meer over dermatologie bij honden en katten.

Vaccinatie

Met vaccinaties beschermt u uw dieren tegen diverse aandoeningen. Hiermee beschermt u eveneens uzelf tegen overdraagbare ziektes.

Bekijk de vaccinatiepagina’s voor koeien en schapen.

Voortplanting

Het krijgen van een veulen is niet vanzelfsprekend. Dit proces vraagt om de juiste kennis en een professionele begeleiding van voortplanting tot bevalling.

Castratie/sterilisatie

Ons team is gespecialiseerd in castratie en sterilisatie en zorgt voor een professionele behandeling van uw hond of kat.

Bedrijfsplan

Stel samen met uw dierenarts een ‘bedrijfsgezondheidsplan’ op ter bevordering van de gezondheid van de dieren en uw bedrijf.

Tandheelkunde

Net als bij mensen is een gezond en goed functionerend gebit erg belangrijk voor de gezondheid van paarden, pony’s en ezels.

Onze praktijk nabij Amsterdam Noord

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een moderne praktijk in de regio Amsterdam Noord. Onze praktijk is ingericht met twee operatietafels waardoor we in staat zijn om meerdere operaties tegelijk uit te voeren. Daarnaast hebben wij een grote ruimte tot onze beschikking waarin uw dier uitrust na een behandeling. Ons laboratorium en onze apparatuur bieden ons de mogelijkheid om uw dier uitgebreid te onderzoeken, zodat we een precieze diagnose kunnen stellen. Op onze praktijkpagina leest u meer over wat wij u en uw dier allemaal te bieden hebben.