In betrokkenheid & deskundigheid

Daarom staan wij 7 dagen per week 24 uur per dag paraat

Dierenarts Amsterdam

 • Telefoonnummer: 020 482 1854
 • Spoedlijn Gezelschapsdieren: 06 1274 0392
 • Spoedlijn Landbouwhuisdieren / paarden: 06 1097 0263

Contact

 

Als dierenarts van regio Amsterdam bieden wij:

 • 24/7 spoeddienst.
 • Zorgzame en deskundige dierenartsen en assistentes.
 • Pijnloze en vriendelijke behandeling.
 • Een dierenarts gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam (Bereken uw route hier!)

 De beste hulp, zonder de wachttijden

Bent u op zoek naar een dierenarts in Amsterdam Noord? Dan is Dierenartsenpraktijk Landsmeer uw beste keuze. Ons team van zeer bekwame dierenartsen en assistentes kunnen u helpen met alle dieren. Dankzij de vele specialisaties van ons team kunt u bij ons terecht voor gezelschapsdieren, maar ook voor uw paard of landbouwhuisdier kunt u bij ons terecht.

 • Openingstijden: Ma t/m vr 08:00 – 20:00 uur
 • Spreekuur (op afspraak): 13:30 – 17:00 uur en van 18:30 -20:00 uur
 • Telefonischspreekuur: ma t/m za 08:00 – 09:00 uur

Spoedbehandelingen

Zeker voor spoedbehandelingen zijn wij als dierenarts in de regio Amsterdam uw beste keuze. In Amsterdam kunt u namelijk te maken krijgen met lange wachttijden en dure onderzoeken, terwijl u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom kunt u beter naar Dierenartsenpraktijk Landsmeer gaan. Wij bieden u een uitstekende service tegen een gunstige prijs bovendien is onze spoeddienst in eigen handen waardoor u altijd geholpen wordt door een bekend gezicht. Onze spoeddienst is op ieder uur van de dag en nacht bereikbaar.

 • Spoedlijn Gezelschapsdieren: 06 1274 0392
 • Spoedlijn Landbouwhuisdieren / paarden: 06 1097 0263

Huisbezoek

Het is ook mogelijk om uw dierenarts aan huis te laten komen in Amsterdam en omstreken. Wanneer er een diagnose moet worden gemaakt zien wij uw dier graag in onze dierenartsenpraktijk aangezien wij in de praktijk meer voor u kunnen betekenen. Echter in geval van euthanasie of wanneer u meerdere dieren tegelijk wilt laten enten staan wij u ook graag thuis bij.

Enkel het beste voor uw dier

In Amsterdam en omstreken hebben wij inmiddels al een goede naam opgebouwd als dierenarts. Dit komt doordat wij continue onze werkzaamheden verbeteren ten goede van uw dier. Wij staan voor u klaar met de beste zorg voor uw:

Gezelschapsdieren

Landbouwhuisdieren

Paarden

Dierenartsenpraktijk Landsmeer biedt zowel algemene als specialistische zorg voor uw in de regio Amsterdam. Met een eigen spoeddienst kunt altijd bij ons terecht.

Het team van veeartsen hebben zich als doel gesteld uit te blinken in service en diensten en staan dan ook 24/7 voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor zowel dierenzorg als bedrijfsadvies.

Bij dierenartsenpraktijk Landsmeer zijn drie erkende paardenartsen werkzaam. Heeft u een afspraak? Zij kiezen er bewust voor uw paard op locatie te behandelen.


Veel voorkomende behandelingen

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een gemengde praktijk, dat wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor zowel algemene dierenzorg als verschillende specialisaties. Zo kunt u bij ons terecht voor preventieve diergezondheidszorg zoals vaccinaties en specialistische zorg zoals de klinische keuring van uw paard.

Gezelschapsdieren

Landbouwhuisdieren

Paarden

Vaccinatie

Vaccinaties zorgen ervoor dat uw dier bepaalde ziektes niet kan krijgen en is een belangrijk onderdeel van goede preventieve zorg voor uw dier.

Lees meer op de pagina van hond, kat of knaagdier.

Dermatologie

Onze dierenartsen staat voor u kaar wanneer uw huisdier last heeft van chronische huidproblemen, jeuk en/of oorproblemen. 

Bekijk voor meer informatie de pagina voor hond of kat.

Castratie/sterilisatie

Voor een veilige en professionele sterilisatie en castratie van uw gezelschapsdier kunt u terecht bij een van onze specialisten.

Bekijk voor meer informatie de pagina voor kat en hond.

Leverbot

Leverbot is een parasiet die veel schade kan aanrichten bij uw dieren. U kunt bij ons terecht voor een op maat gemaakt plan om leverbot te bestrijden of te voorkomen.

Meer weten? Lees de pagina voor schapen of koeien.

Vaccinatie

Met vaccinaties beschermt u uw dieren van diverse aandoeningen. U beschermt zo ook uzelf van ziektes die overdraagbaar zijn.

Lees meer op de pagina’s voor koeien en schapen.

Bedrijfsplan

Stel samen met uw dierenarts een ‘bedrijfsgezondheidsplan’   op ter bevordering van de gezondheid van de dieren en het bedrijf.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op deze pagina.

Orthopedie

Problemen aan het steun- en bewegingsapparaat gaan vaak gepaard met kreupelheid en vragen orthopedische zorg.

Lees meer over orthopedie voor uw paard in de regio Amsterdam op deze pagina.

Voortplanting

Het krijgen van een veulen is niet vanzelfsprekend en vraagt om de juiste kennis en begeleiding van voortplanting tot bevalling.

Lees op deze pagina hoe wij u kunnen ondersteunen.

Tandheelkunde

Net als bij mensen is een gezond en goed functionerend gebit is erg belangrijk voor de gezondheid van uw paarden, pony's en ezels.

Ontdek hier hoe onze dierenartsenpraktijk helpt.


Onze praktijk

Informatie over de tarieven van onze behandelingen vindt u hier.

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een moderne praktijk in de regio Amsterdam. De praktijk is ingericht met twee operatietafels waardoor we meerdere operaties tegelijk kunnen uitvoeren. Ook hebben wij een grote ruimte beschikbaar om uw dier rust te gunnen voor en na de behandeling. Ons laboratorium en apparatuur biedt ons de mogelijkheid uitgebreid onderzoek te doen al voor het stellen van een precieze diagnose.

Op onze praktijk-pagina leest u meer over wat wij allemaal te bieden hebben voor het welzijn van uw dier. Klik hier voor meer informatie over onze praktijk.

Maak een afspraak voor het dierenspreekuur

Dit kan telefonisch van maandag t/m vrijdag op het volgende nummer: 020 482 1854. Een afspraak maakt u bij voorkeur tussen 09.00 en 13.00 uur.