In betrokkenheid & deskundigheid

Daarom staan wij 7 dagen per week 24 uur per dag paraat

Dierenarts Purmerend

 

Ieder uur van de dag de beste zorg voor uw huisdier

Als u op zoek bent naar een dierenarts in de regio Purmerend, dan biedt Dierenpraktijk Landsmeer u de beste zorg voor uw huisdier, zeven dagen per week en 24 uur per dag staan wij klaar. Dankzij ons uitgebreide team van deskundige dierenartsen en assistentes zijn wij het juiste adres voor ieder dier dat zorg nodig heeft. Wij beschikken over alle faciliteiten waardoor wij de behandelingen en onderzoeken in eigen praktijk kunnen verrichten.

 

Dé dierenarts van regio Purmerend

  • Onze spoeddienst is altijd beschikbaar.
  • Bekend met de nieuwste technieken.
  • Gespecialiseerd in ieder huisdier.
  • Gemakkelijk te bereiken vanuit Purmerend
    (
    Bereken uw route hier!)

 

Contact

 

Een dierenarts voor ieder dier

Wat ons onderscheidt van de dierenarts in Purmerend is dat wij elk dier kunnen helpen. Onze dierenartsen vormen samen een bron van kennis en deskundigheid voor zowel gezelschapsdieren als uw kat of hond, maar ook paarden en landbouwhuisdieren kunnen door ons geholpen worden. Het is niet altijd mogelijk voor u om met uw huisdier langs te komen. In zulke situaties komen wij uiteraard naar uw locatie toe.

 

Streven naar de perfecte zorg

U huisdier is bij ons in goede handen, omdat wij volledig op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Daarnaast volgen onze dierenartsen en assistentes voortdurend nascholing om steeds betere zorg te kunnen bieden. Ondertussen houden wij ook onze apparatuur up-to-date. Daarnaast bieden wij de beste prijs-kwaliteit verhouding, want de gezondheid van uw dier is het belangrijkste.

Dat wij gunstige tarieven hanteren kunt u zelf teruglezen op deze pagina.

Wilt u kennis maken met onze deskundige en zorgzame dierenartsen en assistentes? Klik dan hier.

Maak een afspraak voor het dierenspreekuur

Dit kan telefonisch van maandag t/m vrijdag op het volgende nummer: 020 482 1854. Een afspraak maakt u bij voorkeur tussen 09.00 en 13.00 uur.