In betrokkenheid & deskundigheid

Daarom staan wij 7 dagen per week 24 uur per dag paraat

Dierenarts Zaandam

 

Contact

 

Kies voor dé dierenarts van regio Zaandam

  • De beste zorg tegen gunstige tarieven.
  • Specialisten voor elk dier.
  • Zorgzame en pijnloze behandelingen.
  • Onze dierenarts is vanuit Zaandam snel te bereiken. (Bereken uw route hier!)

 

Openingstijden

  • Openingstijden:                 Ma t/m Vrij 08:00 - 20:00
  • Spreekuur (op afspraak): Ma t/m Vrij 13:00 - 17:00 of 18:30 - 20:00
  • Telefonisch spreekuur:   Ma t/m Za  08:00 - 09:00

Mocht u niet in staat zijn om met uw huisdier vanuit Zaandam naar ons te komen, dan is het mogelijk dat onze dierenarts naar Zaandam komt voor een thuisvisite. Bij een ziek huisdier raden wij u echter aan om toch naar onze praktijk te komen zodat de dierenarts de beste behandeling kan geven.

 

Deskundige en zorgzame hulp voor ieder dier

Dankzij het uitgebreide team van Dierenartsenpraktijk Landsmeer bieden wij een gespecialiseerde dierenarts voor elk dier. Wat ons onderscheidt van de andere dierenarts in de regio Zaandam is dat wij niet alleen uw gezelschapsdier zoals een kat of hond, maar bijvoorbeeld ook uw landbouwhuisdier of paard kunnen behandelen. Onze gemotiveerde dierenartsen en assistentes genieten geregeld nascholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen. Hierdoor kunnen wij u de beste zorg voor uw huisdier geven.

Elke behandeling is mogelijk

Van consult en vaccinatie tot een operatie, bij de Dierenartsenpraktijk Landsmeer hebben wij voor iedere situatie de juiste ruimte. De praktijk is ingericht om uw huisdier zo snel mogelijk te kunnen helpen. Zo is de operatiekamer ingericht met twee tafels waardoor wij meerdere dieren tegelijk kunnen behandelen. Daarnaast beschikken onze dierenartsen over twee behandelkamers waar uw huisdier rustig onderzocht kan worden. En na de behandeling of operatie hebben wij een grote ruimte waar uw huisdier in alle rust bij kan komen.

 

Aanvullende diensten van onze dierenarts

In onze praktijk zijn wij een persoonlijk en betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw vragen over de gezondheid van uw gezelschapsdier, paard of landbouwhuisdier. U bent bij ons aan het juiste adres voor veilig en ervaren onderzoek, behandeling, chirurgie en preventieve zorg.

Bovendien bent u bij uw dierenarts bij Zaandam aan het juiste adres wanneer uw dier speciaal dieetvoer nodig en beschikken wij over het juiste apparatuur voor uitgebreide bloed-, urine- en mest onderzoeken. Zo hoeft u niet doorverwezen te worden en kunt u altijd terecht bij uw vertrouwde dierenarts.

Daarnaast biedt Dierenartsenpraktijk Landsmeer nog veel meer diensten. Bekijk onze praktijk-pagina voor een volledig overzicht.

Om onze gunstige tarieven na te kunnen lezen, klik dan hier.

Maak een afspraak voor het dierenspreekuur

Dit kan telefonisch van maandag t/m vrijdag op het volgende nummer: 020 482 1854. Een afspraak maakt u bij voorkeur tussen 09.00 en 13.00 uur.