Drs. Amber Klooster

Ik ben Amber Klooster en sinds augustus 2009 ben ik werkzaam bij DAP Landsmeer. Ik ben afgestudeerd in de richting landbouwhuisdieren, maar ben ook werkzaam in de buitenpraktijk paard en binnen bij de de gezelschapsdieren waar ik zowel opereer als ook in de spreekuren mee draai. De veelzijdigheid van deze combinatie is erg leuk en het is iedere dag weer een verrassing hoe mijn dag verloopt.

Thuis heb ik een kat die op de praktijk werd binnengebracht door de dierenambulance. Ze was meer dood dan levend en vreselijk mager, maar ik vond haar direct geweldig en zo eindigde ze bij mij thuis. Daarnaast heb ik ook nog een paard, Armani. Armani is een 6 jarige KWPN ruin die ik zelf heb gefokt. Kortom genoeg te doen, maar ik doe het allemaal met veel plezier en heb zelfs af en toe nog tijd over om te tennissen, een hobby die ik ook erg graag doe.

Tenslotte blijf ik graag op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de paardengeneeskunde en volg ik op dit moment het traject erkenning paard.