Paarden

Er zijn bij dierenartsenpraktijk Landsmeer drie paardenartsen werkzaam, ieder met zijn of haar eigen interesse gebied. Dierenartsenpraktijk Landsmeer heeft van oudsher een naam hoog te houden in de paardengeneeskunde, we mogen dan ook de meeste grote stallen direct boven Amsterdam tot onze klanten rekenen. Wij kiezen er bewust voor uw paard op locatie te behandelen, mocht er behoefte zijn aan specialistische behandelingen of ingrepen dan hebben wij zeer goede contacten met een aantal paardenklinieken waar we naar kunnen doorsturen.

Van het huidige team is Drs. Jorrit Verver de erkend paardenarts, hij heeft oa in Amerika en Engeland op gerenommeerde paardenklinieken ervaring opgedaan en heeft zich na zijn afstuderen verder verdiept in de voortplanting en orthopedie.

Drs. Ronald Verkuyl is als eigenaar van de kliniek natuurlijk een bekend gezicht in de buitenpraktijk, zijn grootste interesse gaat uit naar de voortplanting en fokkerij. Drs. Amber Klooster is een echte paardenliefhebber in hart en nieren en is breed geïnteresseerd in de gezondheid van uw viervoeter. Voor overleg of het maken van een afspraak kan u ten alle tijden vrijblijvend met onze kliniek contact opnemen.