Menu
 • Bel ons:020 - 482 18 54

Do 28 november zijn we tussen 13.00 en 16.30 u dicht i.v.m. een training. Excuses voor het ongemak. 
Vanaf 1 november is het telefonisch spreekuur vervallen. Voor spoed kan er op de spoedlijn gebeld worden. Voor vragen wordt er een terugbelverzoek voor de dierenarts aangemaakt.

Dierenarts Amsterdam

De beste hulp, zonder wachttijden

Dierenarts Amsterdam

Als dierenarts van regio Amsterdam bieden wij:

 • 24/7 spoeddienst voor landbouwhuisdieren
 • Zorgzame en deskundige dierenartsen en assistentes
 • Deskundige en vriendelijke behandeling
 • Een dierenarts gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam

De beste hulp, zonder de wachttijden

Bent u op zoek naar een dierenarts in Amsterdam Noord? Dan is Dierenartsenpraktijk Landsmeer uw beste keuze. Ons team van zeer bekwame dierenartsen en assistentes kunnen u helpen met alle dieren. Dankzij de vele specialisaties van ons team kunt u bij ons terecht voor gezelschapsdieren, maar ook voor uw paard of landbouwhuisdier.

 • Maandag t/m vrijdag 8:00 - 20:00 uur
 • Spreekuur (op afspraak): 13:30 - 17:00 uur 

Spoedbehandelingen

Zeker voor spoedbehandelingen zijn wij als dierenarts in de regio Amsterdam uw beste keuze. In Amsterdam kunt u namelijk te maken krijgen met lange wachttijden en dure onderzoeken, terwijl u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom kunt u beter naar Dierenartsenpraktijk Landsmeer gaan. Wij bieden u een uitstekende service tegen een gunstige prijs. Bovendien is onze landbouwhuisdierenspoeddienst in eigen handen waardoor u altijd geholpen wordt door een bekend gezicht. Onze spoeddienst is op ieder uur van de dag en nacht bereikbaar. Voor spoed bij gezelschapsdieren in de avond en het weekend verwijzen wij u door naar Hugo Verwijskliniek.

 • Spoedlijn gezelschapsdieren buiten openingstijden (Hugo Verwijskliniek): 020 - 308 07 50
 • Spoedlijn landbouwhuisdieren/paarden: 06 1097 0263

Huisbezoek

Het is ook mogelijk om uw dierenarts aan huis te laten komen in Amsterdam en omstreken. Wanneer er een diagnose moet worden gemaakt zien wij uw dier graag in onze dierenartsenpraktijk aangezien wij in de praktijk meer voor u kunnen betekenen. Echter, in geval van euthanasie of wanneer u meerdere dieren tegelijk wilt laten enten, staan wij u ook graag thuis bij.

Enkel het beste voor uw dier

In Amsterdam en omstreken hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd als dierenarts. Dit komt doordat wij continu onze werkzaamheden verbeteren ten goede van uw dier. Wij staan voor u klaar met de beste zorg voor uw dier.

Gezelschapsdieren

Dierenartsenpraktijk Landsmeer biedt zowel algemene als specialistische zorg voor uw in de regio Amsterdam. We staan klaar voor uw hond, kat, konijn of knaagdier.

Landbouwhuisdieren

Het team van veeartsen hebben zich als doel gesteld uit te blinken in service en diensten en staan dan ook 24/7 voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor zowel dierenzorg als bedrijfsadvies. Lees ook onze (bedrijfs)informatie over koeien en schapen.

Paarden

Bij dierenartsenpraktijk Landsmeer zijn drie erkende paardenartsen werkzaam. Heeft u een afspraak? Zij kiezen er bewust voor uw paard op locatie te behandelen.

Veel voorkomende behandelingen

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een gemengde praktijk. Dat wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor zowel algemene dierenzorg als verschillende specialisaties. Zo kunt u bij ons terecht voor preventieve diergezondheidszorg zoals vaccinaties en specialistische zorg zoals de klinische keuring van uw paard.

Gezelschapsdieren

Vaccinatie

Vaccinaties zorgen ervoor dat uw dier bepaalde ziektes niet kan krijgen en is een belangrijk onderdeel van goede preventieve zorg voor uw dier. Lees meer op de pagina van hond, kat of konijn.

Medische aandoeningen

Onze dierenartsen staat voor u kaar wanneer uw huisdier last heeft van chronische huidproblemen, blaasontsteking en/of oorproblemen. Bekijk voor meer informatie de pagina voor hond of kat.

Castratie/sterilisatie

Voor een veilige en professionele sterilisatie en castratie van uw gezelschapsdier kunt u terecht bij een van onze specialisten. Bekijk voor meer informatie de pagina voor kat en hond.

Landbouwhuisdieren

Leverbot

Leverbot is een parasiet die veel schade kan aanrichten bij uw dieren. U kunt bij ons terecht voor een op maat gemaakt plan om leverbot te bestrijden of te voorkomen. Meer weten? Lees de pagina voor schapen of koeien.

Vaccinatie

Met vaccinaties beschermt u uw dieren van diverse aandoeningen. U beschermt zo ook uzelf van ziektes die overdraagbaar zijn. Lees meer op de pagina’s voor koeien en schapen.

Bedrijfsplan

Stel samen met uw dierenarts een ‘bedrijfsgezondheidsplan’ op ter bevordering van de gezondheid van de dieren en het bedrijf. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op deze pagina.

Paarden

Orthopedie

Problemen aan het steun- en bewegingsapparaat gaan vaak gepaard met kreupelheid en vragen orthopedische zorg. Lees meer over orthopedie voor uw paard in de regio Amsterdam op deze pagina.

Voortplanting

Het krijgen van een veulen is niet vanzelfsprekend en vraagt om de juiste kennis en begeleiding van voortplanting tot bevalling. Lees op deze pagina hoe wij u kunnen ondersteunen.

Tandheelkunde

Net als bij mensen is een gezond en goed functionerend gebit is erg belangrijk voor de gezondheid van uw paarden, pony's en ezels. Ontdek hier hoe onze dierenartsenpraktijk helpt.

Onze praktijk

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een moderne praktijk in de regio Amsterdam. De praktijk is ingericht met twee operatietafels waardoor we meerdere operaties tegelijk kunnen uitvoeren. Ook hebben wij een grote ruimte beschikbaar om uw dier rust te gunnen voor en na de behandeling. Ons laboratorium en apparatuur biedt ons de mogelijkheid uitgebreid onderzoek te doen al voor het stellen van een precieze diagnose. Op onze praktijkpagina leest u meer over wat wij allemaal te bieden hebben voor het welzijn van uw dier.

Maak een afspraak voor het dierenspreekuur

Dit kan telefonisch van maandag t/m vrijdag op het volgende nummer: 020 - 482 18 54. Een afspraak maakt u bij voorkeur tussen 09.00 en 13.00 uur.

Contactinformatie praktijk

Gezelschapsdieren

Terug
 • Ma
  8.00 - 18.30 uur
 • Di
  8.00 - 18.30 uur
 • Wo
  8.00 - 17.00 uur
 • Do
  8.00 - 18.30 uur
 • Vrij
  8.00 - 18.30 uur
 • Za
  9.00 - 12.00 uur
 • Zo
  Gesloten

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

020 - 308 07 50
Terug

Vind ons hier:

Dorpsstraat 64 1121 BZ Landsmeer Do 28-11 gesloten tussen 13.00 - 16.30 u ma, di, do, vrij spreekuur 13.30 - 18.30 u wo spreekuur 13.30 - 17.00 u Uitsluitend op afspraak!
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel a.u.b. dit nummer bij spoedgevallen:

020 - 308 07 50

Landbouwhuisdieren

Terug
 • Ma
  8.00 - 18.30 uur
 • Di
  8.00 - 18.30 uur
 • Wo
  8.00 - 17.00 uur
 • Do
  8.00 - 18.30 uur
 • Vrij
  8.00 - 18.30 uur
 • Za
  9.00 - 12.00 uur
 • Zo
  Gesloten

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

+31 6 10 97 02 63
Terug

Vind ons hier:

Dorpsstraat 64 1121 BZ Landsmeer
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel a.u.b. dit nummer bij spoedgevallen:

+31 6 10 97 02 63