• Bel ons020 - 482 18 54

Wij zijn open voor alle zorg voor uw huisdier. Lees hier onze volledige maatregelen.‚Äč

Dierenarts Amsterdam

De beste hulp, zonder wachttijden

Dierenarts Amsterdam

Als dierenarts van regio Amsterdam bieden wij:

  • Zorgzame en deskundige dierenartsen en assistentes
  • Deskundige en vriendelijke behandeling
  • Een dierenarts gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam

De beste hulp, zonder de wachttijden

Bent u op zoek naar een dierenarts in Amsterdam Noord? Dan is Dierenartsenpraktijk Landsmeer uw beste keuze. Ons team van zeer bekwame dierenartsen en assistentes kunnen u helpen met alle gezelschapsdieren. Dankzij de vele specialisaties van ons team kunt u bij ons terecht met o.a. uw hond, kat, konijn of knaagdier.

  • Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 8:00 - 18:30 uur
  • Woensdag: 8:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 12:00 uur
  • Spreekuur (op afspraak): 13:30 - 17:00 / 18:30 uur 

Spoedbehandelingen

Zeker voor spoedbehandelingen zijn wij als dierenarts in de regio Amsterdam uw beste keuze. In Amsterdam kunt u namelijk te maken krijgen met lange wachttijden en dure onderzoeken, terwijl u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom kunt u beter naar Dierenartsenpraktijk Landsmeer gaan. Wij bieden u een uitstekende service tegen een gunstige prijs. Voor spoed bij gezelschapsdieren in de avond en het weekend verwijzen wij u door naar Hugo Verwijskliniek.

  • Spoedlijn gezelschapsdieren buiten openingstijden (Hugo Verwijskliniek): 020 - 308 07 50

Huisbezoek

Het is ook mogelijk om uw dierenarts aan huis te laten komen in Amsterdam en omstreken. Wanneer er een diagnose moet worden gemaakt zien wij uw dier graag in onze dierenartsenpraktijk aangezien wij in de praktijk meer voor u kunnen betekenen. Echter, in geval van euthanasie of wanneer u meerdere dieren tegelijk wilt laten enten, staan wij u ook graag thuis bij.

Enkel het beste voor uw dier

In Amsterdam en omstreken hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd als dierenarts. Dit komt doordat wij continu onze werkzaamheden verbeteren ten goede van uw dier. Wij staan voor u klaar met de beste zorg voor uw dier.

Gezelschapsdieren

Dierenartsenpraktijk Landsmeer biedt zowel algemene als specialistische zorg voor uw in de regio Amsterdam. We staan klaar voor uw hond, kat, konijn of knaagdier.

Veel voorkomende behandelingen

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een praktijk voor gezelschapsdieren. 

Gezelschapsdieren

Vaccinatie

Vaccinaties zorgen ervoor dat uw dier bepaalde ziektes niet kan krijgen en is een belangrijk onderdeel van goede preventieve zorg voor uw dier. Lees meer op de pagina van hond, kat of konijn.

Medische aandoeningen

Onze dierenartsen staat voor u kaar wanneer uw huisdier last heeft van chronische huidproblemen, blaasontsteking en/of oorproblemen. Bekijk voor meer informatie de pagina voor hond of kat.

Castratie/sterilisatie

Voor een veilige en professionele sterilisatie en castratie van uw gezelschapsdier kunt u terecht bij een van onze specialisten. Bekijk voor meer informatie de pagina voor kat en hond.

Onze praktijk

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een moderne praktijk in de regio Amsterdam. De praktijk is ingericht met twee operatietafels waardoor we meerdere operaties tegelijk kunnen uitvoeren. Ook hebben wij een grote ruimte beschikbaar om uw dier rust te gunnen voor en na de behandeling. Ons laboratorium en apparatuur biedt ons de mogelijkheid uitgebreid onderzoek te doen al voor het stellen van een precieze diagnose. Op onze praktijkpagina leest u meer over wat wij allemaal te bieden hebben voor het welzijn van uw dier.

Maak een afspraak voor het dierenspreekuur

Dit kan telefonisch van maandag t/m vrijdag op het volgende nummer: 020 - 482 18 54. Een afspraak maakt u bij voorkeur tussen 09.00 en 13.00 uur.