• Bel ons020 - 482 18 54

Wij zijn open voor alle zorg voor uw huisdier. Lees hier onze volledige maatregelen.‚Äč

Dierenarts Amsterdam Noord

Alleen het beste voor uw dier

Dierenarts Amsterdam Noord

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is de dierenkliniek nabij Amsterdam Noord voor gezelschapsdieren. Onze moderne en klantvriendelijke kliniek is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam Noord. We behandelen uw dier in onze praktijk met grote zorg en toewijding en u heeft niet te maken met lange wachttijden.

De voordelen van een dierenarts in de regio Amsterdam Noord

  • Geen lange wachttijden
  • Team van deskundige en zorgzame dierenartsen en assistentes
  • Deskundige behandeling voor uw dier
  • Een dierenarts die eenvoudig bereikbaar is vanuit Amsterdam Noord

De beste zorg, zonder lange wachttijden

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is de beste keuze wanneer u op zoek bent naar een dierenarts nabij Amsterdam Noord. U heeft bij ons, in tegenstelling tot andere dierenartsen in Amsterdam Noord, niet te maken met lange wachttijden. Ons team bestaat uit zeer bekwame dierenartsen en assistentes. 

Openingstijden Dierenartsenpraktijk Landsmeer

  • Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 8.00 - 18.30 uur
  • Woensdag: 8.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 - 12.00 uur
  • Spreekuur (op afspraak): 13.30 - 17.00 / 18.30 uur

Spoedbehandelingen Amsterdam Noord

Het verlenen van uitstekende zorg en het zo snel mogelijk helpen van u en uw dier staan bij ons voorop. Spoed van gezelschapsdieren buiten openingstijden verwijzen wij door naar Hugo Verwijskliniek Zwanenburg. Wij communiceren altijd helder wat een behandeling u gaat kosten. 

Huisbezoek in Amsterdam Noord en omstreken

In onze praktijk hebben we alle middelen tot onze beschikking om uw dier met zorg te behandelen. In sommige gevallen is het echter niet mogelijk om met uw dier naar de kliniek te komen. Wanneer u in Amsterdam Noord en omstreken woont, is het daarom mogelijk om de dierenarts bij u aan huis te laten komen. Dit doen we bij een emotionele gelegenheid als het euthanaseren van uw dier en wanneer u meerdere dieren tegelijk wilt laten inenten.

Dierenartsenpraktijk Landsmeer: alleen het beste voor uw dier

Wij verbeteren onze werkzaamheden continu en ons team zorgt er altijd voor dat zij beschikken over de laatste kennis. Dit komt ten goede van de zorg van uw dier. Bij Dierenartsenpraktijk Landsmeer behandelen we met veel toewijding en zorg uw:

Gezelschapsdieren

Wij bieden zowel algemene als specialistische zorg voor uw gezelschapsdier in de regio Amsterdam Noord. Dankzij onze eigen spoeddienst kunt u altijd bij ons terecht. 

Landbouwhuisdieren

Het team van veeartsen blinkt uit in service en dienstverlening. Zij staan 24/7 voor u en uw landbouwdier klaar. U komt bij ons voor zowel dierenzorg als bedrijfsadvies.

Paarden

Bij Dierenartsenpraktijk Landsmeer zijn drie erkende paardenartsen werkzaam. Zij kiezen er bewust voor om uw paard op locatie te behandelen in zijn eigen omgeving.

Veelvoorkomende behandelingen

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een gemengde praktijk. Dat houdt in dat u bij ons terecht kunt voor zowel algemene dierenzorg als verschillende specialisaties. We beschikken over de juiste apparatuur en middelen om preventieve diergezondheidszorg zoals vaccinaties te verzorgen. Onze dierenartsen zijn eveneens expert op het gebied van specialistische zorg zoals de klinische keuring van een paard.

Gezelschapsdieren

Vaccinatie

Vaccinaties zorgen ervoor dat uw dier beschermd is tegen bepaalde ziektes. Dit is een belangrijk onderdeel van de preventieve zorg voor uw huisdier. Lees meer over vaccineren op de pagina over de hond, de kat en het konijn.

Medische aandoeningen

Onze dierenartsen staat voor u kaar wanneer uw huisdier last heeft van chronische huidproblemen, blaasontsteking en/of oorproblemen. Bekijk voor meer informatie de pagina voor hond of kat.

Castratie/sterilisatie

Ons team is gespecialiseerd in castratie en sterilisatie en zorgt voor een professionele behandeling van uw kat en hond.

Landbouwhuisdieren

Leverbot

Leverbot is een parasiet die veel schade kan aanrichten bij uw dieren. Wij maken een op maat gemaakt plan om leverbot te bestrijden of te voorkomen. Meer weten? Lees dan de informatie over leverbot bij schapen of koeien.

Vaccinatie

Met vaccinaties beschermt u uw dieren tegen diverse aandoeningen. Hiermee beschermt u eveneens uzelf tegen overdraagbare ziektes. Bekijk de vaccinatiepagina’s voor koeien en schapen.

Bedrijfsplan

Stel samen met uw dierenarts een ‘bedrijfsgezondheidsplan’ op ter bevordering van de gezondheid van de dieren en uw bedrijf.

Paarden

Orthopedie

Problemen aan het steun- en bewegingsapparaat gaan vaak gepaard met kreupelheid. Hiervoor is orthopedische zorg nodig. Lees meer over orthopedie voor uw paard op de informatiepagina.

Voortplanting

Het krijgen van een veulen is niet vanzelfsprekend. Dit proces vraagt om de juiste kennis en een professionele begeleiding van voortplanting tot bevalling.

Tandheelkunde

Net als bij mensen is een gezond en goed functionerend gebit erg belangrijk voor de gezondheid van paarden, pony’s en ezels.

Onze praktijk nabij Amsterdam Noord

Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een moderne praktijk in de regio Amsterdam Noord. Onze praktijk is ingericht met twee operatietafels waardoor we in staat zijn om meerdere operaties tegelijk uit te voeren. Daarnaast hebben wij een grote ruimte tot onze beschikking waarin uw dier uitrust na een behandeling. Ons laboratorium en onze apparatuur bieden ons de mogelijkheid om uw dier uitgebreid te onderzoeken, zodat we een precieze diagnose kunnen stellen. Op onze praktijkpagina leest u meer over wat wij u en uw dier allemaal te bieden hebben.