• Bel ons020 - 482 18 54

Wij zijn open voor alle zorg voor uw huisdier. Lees hier onze volledige maatregelen.​

Dierenarts Purmerend

De beste zorg voor uw huisdier

Dierenarts Purmerend

Ieder uur van de dag de beste zorg voor uw huisdier

Als u op zoek bent naar een dierenarts in de regio Purmerend, dan biedt Dierenpraktijk Landsmeer u de beste zorg voor uw huisdier. Wij staan voor u en uw huisdier klaar. Dankzij ons uitgebreide team van deskundige dierenartsen en assistentes zijn wij het juiste adres voor ieder huisdier dat zorg nodig heeft. Wij beschikken over alle faciliteiten waardoor wij de behandelingen en onderzoeken in eigen praktijk kunnen verrichten.

Dé dierenarts van regio Purmerend

Een dierenarts voor ieder dier

Onze dierenartsen vormen samen een bron van kennis en deskundigheid voor gezelschapsdieren als uw kat of hond. Het is niet altijd mogelijk voor u om met uw huisdier langs te komen. In zulke situaties komen wij uiteraard naar uw locatie toe.

Streven naar de perfecte zorg

Uw huisdier is bij ons in goede handen omdat wij volledig op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Daarnaast volgen onze dierenartsen en assistentes voortdurend nascholing om steeds betere zorg te kunnen bieden. Ondertussen houden wij ook onze apparatuur up-to-date. Daarnaast bieden wij de beste prijs-kwaliteit verhouding, want de gezondheid van uw dier is het belangrijkste.

Maak kennis met ons team van deskundige dierenartsen en assistentes.

Maak een afspraak voor het dierenspreekuur

Dit kan telefonisch van maandag t/m vrijdag op het volgende nummer: 020 - 482 1854. Een afspraak maakt u bij voorkeur tussen 09.00 en 13.00 uur.