• Bel ons020 - 482 18 54

Wij zijn open voor alle zorg voor uw huisdier. Lees hier onze volledige maatregelen.​

Dierenarts Zaandam

Kies voor dé dierenarts van regio Zaandam

Dierenarts Zaandam

Kies voor dé dierenarts van regio Zaandam

  • De beste zorg tegen gunstige tarieven
  • Zorgzame en deskundige behandelingen
  • Onze dierenarts is vanuit Zaandam snel te bereiken

Openingstijden

  • Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 8:00 - 18:30 uur
  • Woensdag: 8:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 12:00
  • Spreekuur (op afspraak): ma t/m vr 13:30 - 17:00 / 18:30 uur

Mocht u niet in staat zijn om met uw huisdier vanuit Zaandam naar ons te komen, dan is het mogelijk dat onze dierenarts naar Zaandam komt voor een thuisvisite. Bij een ziek huisdier raden wij u echter aan om toch naar onze praktijk te komen zodat de dierenarts de beste behandeling kan geven.

Deskundige en zorgzame hulp voor ieder dier

Onze gemotiveerde dierenartsen en assistentes genieten geregeld nascholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen. Hierdoor kunnen wij u de beste zorg voor uw huisdier geven.

Elke behandeling is mogelijk

Van consult en vaccinatie tot een operatie, bij de Dierenartsenpraktijk Landsmeer hebben wij voor iedere situatie de juiste ruimte. De praktijk is ingericht om uw huisdier zo snel mogelijk te kunnen helpen. Zo is de operatiekamer ingericht met twee tafels waardoor wij meerdere dieren tegelijk kunnen behandelen. Daarnaast beschikken onze dierenartsen over twee behandelkamers waar uw huisdier rustig onderzocht kan worden. En na de behandeling of operatie hebben wij een grote ruimte waar uw huisdier in alle rust bij kan komen.

Aanvullende diensten van onze dierenarts

In onze praktijk zijn wij een persoonlijk en betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw vragen over de gezondheid van uw huisdier. U bent bij ons aan het juiste adres voor veilig en ervaren onderzoek, behandeling, chirurgie en preventieve zorg.

Bovendien bent u bij uw dierenarts bij Zaandam aan het juiste adres wanneer uw dier speciaal dieetvoer nodig en beschikken wij over het juiste apparatuur voor uitgebreide bloed-, urine- en mest onderzoeken. Zo hoeft u niet doorverwezen te worden en kunt u altijd terecht bij uw vertrouwde dierenarts.

Daarnaast biedt Dierenartsenpraktijk Landsmeer nog veel meer diensten. Bekijk onze praktijkpagina voor een volledig overzicht.

Maak een afspraak voor het dierenspreekuur

Dit kan telefonisch van maandag t/m vrijdag op het volgende nummer: 020 - 482 18 54. Een afspraak maakt u bij voorkeur tussen 9.00 en 13.00 uur.